Trainingen

Trainingen

Ondernemend Gedrag

Ondernemend zijn betekent dat je tot actie bereid bent. Je blijft niet stil zitten als er iets moet gebeuren, maar gaat meteen aan de slag.
Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan intern ondernemerschap. Dat betekent dat ze op zoek zijn naar mensen die meedenken, initiatief nemen en kansen voor het bedrijf kunnen omzetten naar doelgerichte acties waarmee geld kan worden verdiend.

Medewerkers met intern ondernemerschap doen er alles aan om het bedrijf verder te helpen, zijn slagvaardig en gemotiveerd om het bedrijf succes te laten hebben. Deze medewerkers hebben de ambitie om een bijdrage te leveren en willen de gelegenheid krijgen om mee te denken, nieuwe dingen te ontwikkelen en plannen uit te voeren.

OnderneemID verzorgt voor bedrijven in-company trainingen op maat om ondernemend gedrag bij medewerkers te stimuleren!

Neem contact op om een vrijblijvende afspraak te maken!

De ondernemende docent

Binnen het onderwijs wordt steeds vaker een beroep gedaan op ondernemerschap; kansen zien, kansen benutten, creatief zijn, verbindingen maken en relaties aangaan met de wereld buiten de school.
Dit vraagt van docenten en medewerkers binnen de school een ondernemende instelling. Ook vraagt het kennis van ondernemerschap om projecten en opdrachten op te starten en succesvol af te ronden in het kader van ondernemend onderwijs. De training De ondernemende docent kan op diverse wijze benut worden binnen het onderwijs. Enerzijds voor het ontwikkelen van ondernemerschap binnen teams en anderzijds kan het als didactisch instrument voor studenten worden ingezet.
OnderneemID verzorgt voor scholen en teams in company trainingen op maat.

Neem contact op om een vrijblijvende afspraak te maken!

Kansen zien én benutten met Ondernemend Gedrag!